Altijd een gratis proefles!
Altijd een gratis proefles!
Altijd een gratis proefles!
Gratis Proefles

Omdat ik het belangrijk vind dat jij een rijschool kiest die bij jou past, krijg je bij De Rijbewijsfabriek altijd een gratis proefles van 90 minuten. Op die manier heb je geheel vrijblijvend de kans om kennis te maken met De Rijbewijsfabriek.

Geen wachtlijst! Direct beginnen!


Op dit moment kent De Rijbewijsfabriek geen wachtlijst. Wil je beginnen met rijles? Dan kan je bij De Rijbewijsfabriek dus direct van start! Wil je je direct inschrijven? Gebruik dan onderstaande knop.
Gratis Proefles Direct Inschrijven
Gratis Proefles

Omdat ik het belangrijk vind dat jij een rijschool kiest die bij jou past, krijg je bij De Rijbewijsfabriek altijd een gratis proefles van 90 minuten. Op die manier heb je geheel vrijblijvend de kans om kennis te maken met De Rijbewijsfabriek.

Geen wachtlijst! Direct beginnen!


Op dit moment kent De Rijbewijsfabriek geen wachtlijst. Wil je beginnen met rijles? Dan kan je bij De Rijbewijsfabriek dus direct van start! Wil je je direct inschrijven? Gebruik dan onderstaande knop.
Gratis Proefles Direct Inschrijven
2todrive

2todrive maakt het mogelijk om te beginnen met rijles vanaf dat je 16,5 jaar oud bent. Als je 17 bent mag je afrijden. Tot je 18e rijdt je onder begeleiding van coaches die je zelf kiest.

Meer informatie vindt je op www.2todrive.nl, of neem even contact met mij op. Ik leg je graag e.e.a. uit.

Online Theoriecursus

 

Ik bied de online theoriecursus van iTheorie aan. Deze cursus is zeer uitgebreid, en bereidt je perfect voor op je theorie-examen. Wat mij betreft een aanrader! De cursus bestaat uit:

 

  • Compleet digitaal theorieboek

  • Deeltoetsen na elk hoofdstuk

  • 50 complete theorie-examens zoals bij het CBR

  • Lesfilms voor de gevaarherkenning

  • Instructiefilms voor de praktijklessen

  • Geschikt voor dyslexie: alles kan worden voorgelezen

  • Complete verkeersbordenbijlage

  • Gratis herhalingscursus (alle theorie-examens nogmaals)

Liever een "ouderwets" boek?

 

Als rijschool kan ik (vaak met korting) aan andere leermiddelen komen. Denk bijv, aan theorie-boeken, of codes voor het oefenen van theorie-examens online.

 

Ben je geïnteresseerd in iets wat je zo niet direct hier op de site bent tegen gekomen? Neem dan even contact met me op, dan kan ik je vast verder helpen!

Werkgebied

Ik rijd vanaf Eelde-Paterswolde op grofweg de lijn Groningen-Assen en omgeving.

Je vindt me dus in de gemeenten Tynaarlo, Assen, Groningen en Noordenveld.
Examen doen in Groningen en Assen

De Rijbewijsfabriek is strategisch gevestigd tussen CBR examencentrum Groningen en CBR examencentrum Assen in.

Jij kan dus zelf kiezen waar je graag je praktijkexamen doet! Tijdens je proefles/rijlessen kan ik je helpen een voor jou passende keuze te maken.

Alles in de app!

 

Ik maak gebruik van zgn. rijschoolsoftware. Hiermee houd ik de planning, administratie en jouw vorderingen bij.

Jij als leerling kan gebruik maken van de speciale leerlingapp/-portal. Hierin vindt je alle voor jou belangrijke informatie over je rijopleiding.

 

Je hebt er een overzicht van al je lessen, je vorderingen, en een overzicht van al je facturen en betalingen.

Lessen zijn ook eenvoudig te reserveren via de app. Ook herinnert de app je een dag van te voren nog even aan je rijles! Zo kan je er nooit meer een vergeten.

iDEAL

In de emails waarin je je facturen krijgt, staat ook een iDEAL-betaallink. Daarmee betaal je snel en gemakkelijk via je eigen bank. Je kan natuurlijk ook kiezen voor een "normale" bankoverschrijving.
Pinnen

Betaal je liever per les? En heb je liever niet te veel cash op zak? Na afloop van je les kan je ook pinnen! Uiteraard ook contactloos.
LBKR

Ik ben lid van beroepsvereniniging LBKR (Landelijke Beroepsvereniging Kwaliteitsbevordering Rijschoolbranche).

"De missie van de vereniging LBKR is het behartigen van de belangen van rijinstructeurs, rijscholen en verkeersscholen. Wij willen bijdragen aan het vinden van oplossingen die de kwaliteit in de rijschoolbranche bevorderen."

Als instructeur en rijschool kan ik daar alleen maar achter staan.
(anti) Slipcursus

Als lid van LBKR mag ik de leerlingen die bij mij slagen een korting aanbieden voor een (anti) slipcursus bij Safety Experience Center - Rosmalen.

De cursus kost je dan slechts €69,50. Normaal gesproken betaal je €129,- voor deze cursus, dus deze actie bespaart je bijna 60 euro!

Naast dat dit natuurlijk een mooie korting is, weet ik uit ervaring dat zo'n cursus erg leerzaam, maar vooral ook erg leuk is om te doen! Wat mij betreft een aanrader!
Friso Vermeer
instructeur cat. B / eigenaar De Rijbewijsfabriek
Als "jonge" rijinstructeur ben ik volledig op de hoogte van de laatste stand van zaken op het gebied van de verkeerswet- & regelgeving. Ook blijf ik voortdurend bezig mijn kennis op peil te houden en uit te breiden. Jouw rijopleiding is hierdoor volledig en actueel.

Om jouw kans van slagen bij het examen te vergroten, rijd ik zo vaak mogelijk mee met toetsen en examens. Hierdoor kan ik mijn eerder opgedane ervaring met jou delen.

Ik vind het belangrijk dat jouw rijopleiding bij jou past. Ik hou rekening met wat voor een type leerling jij bent. De één is een beelddenker, de ander wil gesproken tekst, en weer een ander wil iets vooral vaak zelf kunnen doen.

Tijdens de proefles bepalen we samen welke vorm jouw voorkeur heeft. Ik pas mijn manier van lesgeven aan jouw voorkeursleerstijl aan. Tijdens de rijlessen vraag ik je regelmatig naar wat voor jou goed heeft gewerkt, en pas ik mijn lesstijl daar waar nodig opnieuw aan.

De Rijbewijsfabriek, dat ben ik. Jij hebt altijd direct de juiste persoon te pakken, en ik kan zo veel mogelijk rekening houden met jouw wensen.

Zo maak ik jouw rijopleiding persoonlijk.
De lesauto

Je krijgt les in een Peugeot 308 1.6 BlueHDI. Deze moderne auto heeft alles aan boord om jou goed te leren autorijden.

De bestuurdersstoel en het stuur zijn in alle richtingen te verstellen waardoor je altijd een met ontspannen maar goede zit aan je lessen kan beginnen.

De "cockpit" is overzichtelijk en vrij van alles wat je niet direct tijdens het rijden nodig hebt. Doordat je niet wordt afgeleid, blijft je aandacht precies waar het moet zijn.

Alle overige instellingen, zoals bijvoorbeeld de parkeerhulp, active lane departure warning, zijn via een overzichtelijk touchscreen in te stellen.

De krachtbron van de auto behoort tot de schoonste verbrandingsmotoren op dit moment.